Súgó
 
    Tartalom
  A nyuszid
 
    Adatlap

 Az adatlapon megtalálod a nyulad tulajdonságait.

    Etetés - itatás

 Az etetéshez szénatartóra és szénára valamint etetőtálra és zöldségekre van szükséged. Ezeket a kisállatboltban tudod megvenni. Az itatshoz önitatóra van szükséged. A víz ingyen van.

    Adagok

  Az adagoknál beállíthatod, hogy miből mennyi adagot kapjanak a nyusziid egy etetésnél. Egy nyuszi 1 adagot eszik meg naponta. Minden ketrecnél külön beállíthatod az adagokat.

    Ketrec

  A nyúltartáshoz ketrecre van szükéged. A nagyobb ketrecben több nyúl is elfér és több ketreced is lehet. Minden ketrecbe külön szénatartók, etetőtálak, önitatók és nyusziwc-k kellenek.

    Raktár

 Amit megvettél a Plázában az a raktárba kerül. Innen tudod betenni a konyhába és a házba. Ami a raktárban van az semmilyen hatással nincs a nyuszidra. Ha egy ételt már felbontottál, akkor nem tudod visszatenni a raktárba, mert megromlik. Ha enni adsz a nyuszidnak és az összes tasak kiürül, akkor automatikusan újat hozol a raktárból.

 
  Vásárlás - Pláza

 Vásárolni a boltban tudsz, a kisállatboltban. Az árukért NyusziCent-el kell fizetned. Amit megvettél az a raktárba kerül.

    NyusziCent

 A Nyuszitanyán NyusziCent-el tudsz fizetni. Minden héten 200 NyusziCent fizetést kapsz. Valamint, ha kevés a pénzed minden nap minden nyuszid után 10 cent segélyt vehetsz föl a menhelyen. Még több Centet SMS küldéssel vagy versenyen való részvétellel szerezhetsz. A NyusziCent játékpénz. Semmi köze a valódi világban létező pénzhez. Semmilyen felelősséget nem vállalunk érte.

    Nyuszihitelkártya

 Ha Nyuszihitelkártyával vásárolsz kevesebbet kell fizetned az árukért. Ezüst hitelkértyával 10%, Arany hitelkártyával 20% kedvezményt kapsz. Hitelre is vásárolhatsz. A hitelt azomban vissza kell fizetned.

  Társalgó - Fórum

A fórum arra való, hogy gondolataidat megoszthasd a többiekkel az oldalon. Vannak bizonyos szabályok, amiket ha nem tartasz be, büntetést kapsz!   A szabályzat NEM elolvasása, nem mentesít a felelősségre vonás alól!

    Szabályzat

Tilos az oldalon:
- Káromkodni,
- Más oldalt, saját oldalt, neveldét, vagy szexuális tartalmú oldalt hirdetni!
- A fórumban egy szavas, értelmetlen, csak szmájliból álló üzeneteket írni,
- Mást, az oldal adminisztrátorát, és moderátorait sértegetni,
- NAGY betűkkel írni, mert kiabálásnak számít (pár szót írhatsz naggyal, de csakis kiemelésre használd azt),
- Értelmetlen témát nyitni, és olyat, ami már van. Ha már van egy adott téma, vagy csak semmi értelme annak, amit nyitottál, akkor azt a topicot töröljük!
- Tilos a másik felhasználót arra felszólítani, hogy adja meg a jelszavát!
- Tilos a felhasználókkal való üzletelgetés, és a felhasznlócsere!
- Tilos másokat arra felszólítani, hogy emelt díjas SMS-t küldjenek!

Figyelmeztetés:
- Mielőtt kérdeznél valamit, lapozz át pár oldalt, hátha kérdezte azt valaki, és megtalálod rá a választ!

Büntetés:
- Ha valamelyik szabályt megszeged, azért először figyelmeztetés, majd ideiglenes kitiltás jár a fórumról. A kitiltás több nap is lehet. Akik a szabályokat szándékosan, többször is megszegik azokat végérvényesen töröljük.

  Gyakori Kérdések

- A nyulam nem akar fürdeni, se azt, hogy kikeféljem a bundáját, mit tegyek? - Próbáld meg pár nap múlva, ha akkor se engedi, nem gond, attól nem lesz baja, hogy koszos, csak a kedvére figyelj!
- A nyulam nem engedi, hogy simogassam vagy játszak vele, mit tegyek? - Hagyd pár napig, megunta a játékot, később engedni fogja!
- Hogyan kell etetni, itatni a nyulat? - A nyuszidnak először is szüksége lesz szénatartóra, szénára és itatóra. Ezeket a BOLTBAN tudod megvenni. Ezután gondosan helyezd el őket a ketrecben! A nyuszidnak szüksége lesz még egy etetőtálra, rágcsálnivalóra és zöldségekre. Gondoskodj róla, hogy mindig legyen friss széna, zöldség és víz. Az adag mindig 1-re legyen állítva. (vagy ahány nyulad van) Majd akkor eszik a nyulad ha éhes, nem fog éhenhalni, ha van étel a táljában.
- Hogyan használhatom a tappancsvédő krémet, tablettákat, stb.? - Az oldal még fejlesztés alatt áll, ezeknek csak később lesz szerepe.
- Hogyan lehet több nyulam? - Örökbefogadhatsz a menhelyről, vagy vehetsz a BOLT-ban!
- Hogyan adjam a nyulat a menhelyre? - A nyulad akkor kerül a menhelyre, ha nem gondoskodsz róla megfelelően. A menhely nem nyuszicserélgetésre való!
- Hogyan lehet hitelkártyám? - A hitelkártyát sms-ben lehet igényelni. BOLT menü, kiválasztasz egy terméket, és alatta ott lesz a kártyarendelés. Vigyázz, hogy a megfelelő kódot írd be, és a megfelelő számra küld el!
- Mi az a hitel? - Azt jelenti, hogy mínuszba is lemehetsz a boltban, amíg van elég hitelkereted. Vigyázz, mert a hitelt csak a boltban használhatod, nyuszi vásárlásnál nem!
- Hogyan lehet centet szerezni? - Hetente jön a fizetés (minden csütörtökön 400 cent), ezenkívül a versennyel szerezhetsz, illetve vehetsz fel segélyt a menhelyen, vagy rendelhetsz sms-ben. Vigyázz, hogy a megfelelő kódot írd be, és a megfelelő számra küld el!
- - Hogyan szerezhetek TP-t? - Kattints a TP-re és kiírja a válaszokat!
- Hogyan adhatok pénzt egy másik gazdinak? - Gazdi gazdinak nem tud pénzt adni!
- Hány nyulam lehet összesen? - Egy gazdinak összesen 110 nyuszija lehet., és maximum 11 ketrece.
- Hogyan lehet házasodni? - 100 napos kor után. A NYUSZIK menüben kikeresed, kivel szeretnél házasodni, és HÁZASSÁG gomb. (100 napos nyulat vehetsz a boltban is!)
- - Mikor születnek kisnyuszik? - Először is nyuladnak házasodnia kell!Utána kattints a KÖLYÖKNEMEZÉS gombra és ott ha a másik gazdi is rányomott akkor várni kell egy adott időt és megszületnek!
- Hogyan lehet elválni? - Kattints a nevedre (akár a fórumban, akár a nyulad adatlapján), kiadja az adatlapodat, és ott VÁLÁS gomb annál a nyuladnál, amelyik el szeretne válni!
- Elfelejtettem a jelszavam, vagy feltörték, mit tegyek? - Mivel nem lehet bizonyítani, hogy valóban feltörtek-e, ezért mi nem változtathatjuk meg a jelszavadat, mert akkor bárki elvehetné így a nyuladat! Hogy ne felejtsd el a jelszavad, írd le valahová! SOHA SENKINEK NE ADD MEG, bármit is mond!
- Mit tegyek, ha nem tudom a nyulaimat gondozni? (nyaralás, stb.) - Ha van megbízható ismerősöd az oldalon, megadhatod neki a jelszavad, és ő gondozza, amíg te nem tudod, vagy beadhatod a panzióba. (a BOLTBAN található) A panzióba helyezés ingyenes, ha van szállítókosarad! (Mindig annyi szállítókosár kell, ahány nyulad van.)
- Hogyan vegyem ki a panzióból a nyula(i)mat? - 1 hétig mindenképp bent kell maradnia, de ha ez letelt, csak kattints a nyuszi nevére!
- Mit jelent ha azt írja ki a nyulam adatlapján, hogy Jó pihenést? - Azt jelenti, hogy a nyulad panzióban van!
- Hogyan lehet különleges nyulam? - A NYUSZIM menüpontban, a nyuladnál van egy olyan gomb, hogy legyen különleges. Onnantól, ha sms-t küldesz, az a nyulad lesz különleges, amelyiknél legutoljára megnyomtad ezt a gombot. Vigyázz, hogy a megfelelő kódot írd be, és a megfelelő számra küld el!
- Mit jelent a csillag és a gyémánt a gazdik neve mellett? - Azt jelzi, hogy az illető küldött sms-t az oldalra. A csillagok száma az sms-ek értékével áll összefüggésben, nem a darabszámmal.
- Elkobozták a nyulam, de vissza akarom kapni, mit tegyek? - Először is nézd meg a menhelyen, ha nincs ott, akkor a NYUSZIK menüpontban, hátha örökbe fogadta valaki.
- Hogyan lehet képet feltölteni magamról? - A BEÁLLÍTÁSOK menüpontban, az avatar-nál.
- Miért jelennek meg néha zöld bogarak az adatlapomon? - Azok hibák az oldalon. Minden hibáról értesülünk, és megpróbáljuk kijavítani.
- Hogyan lehetek modi, vagy admin? - Admin sehogyan, mivel az az oldal tulajdonosa. A moderátorokat az Adminisztrátor jelöli ki. A moderátorok állapítják meg, hogy ki alkalmas moderátornak. Kérlek, ne terheld őket azzal, hogy moderátor szeretnél lenni! Majd, ha szükségünk lesz moderátorra, megkeressük azt, aki szerintünk alkalmas a feladatra. Azt mi döntjük el, hogy erre mikor van szükség.
- Hogyan törölhetem a regisztrációmat? - Ha nem lépsz be 1 hónapig, akkor automatikusan törlődik!

 
 

 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat