Újság >> Gyerekszáj

Niki, szellem 2. évad 1. rész Megosztás: f i

Niki, szellem 2. évad 1. rész

Elindultunk a 4. út felé... Először nagyon féltem, de nem akartam visszafordulni. Anya többször is megkérdezte, hogy visszaforduljunk-e. Nem. Nem lehet. Ha már idáig eljutottam, nem fordulhatok vissza! Tovább mentünk. Nagyon megszomjaztunk, ezért leültünk egy kis patak mellé pihenni. Én szendvicset ettem, Niki cukrot, anya meg csak egy kis vizet ivott. Tovább indultunk volna, de... Hirtelen elénk ugrott egy őz. Az ugrása nem volt sikeres, az oldalára esett. Súlyosan megsérült. A föld csúnyán lehorzsolta az oldalát. Mivel tündér vagyok, az állatok jó barátaim. Anya ijedtében elájult, ezért nekem kellett cselekednem. Ez mind jókor történt, mert elkezdett szakadni az eső. Az őzet magammal tereltem, és Nikivel menedéket próbáltunk keresni, építeni. Anyát és az őzet egy fa alá vittem, amíg Niki hozott néhány fadarabot. Egy-két órát vártunk, és Niki megjött. Én addig felvettem a sapkám, sálam, kabátom, hogy ne fázzak. Anya táskájából is kivettük a kabátot, és Nikire húztuk. az őzre nem adtunk semmit, de azért mégis sajnáltam hogy szegény halálra fagy. Niki gyorsan letett egy fadarabot, és amit anya hozott ragasztó, annak segítségével ráragasztottuk a többire. így építettünk egy kis faházat. Hoztunk nagyobb leveleket, hogy ne ázzon át a fa. A földre is Faágakat, Gallyakat, leveleket, tollakat tettünk, mivel a fű vizes volt, és nem akartunk a hidegre feküdni. Elővettük a varázskönyvet, hogy mondjunk egy gyógyítóvarázsigét, hogy az őz meggyógyuljon. Meg is gyógyult. Betakartuk magunkat  takaróval, amit anya hozott, és szépen elaludtunk. Másnap arra keltünk hogy gyönyörűen süt a nap. Hála a jó égnek, anya is meggyógyult. Ő kelt fel elsőnek! Nagyon meglepődtünk, amikor megláttuk anyát, amint törökülésben ül, az őz mellet aki éppen fekszik, és anya simogatja.
- Jó reggelt! - keltett minket anya. mi csak morogtunk, és ismételtük amit anya mondott. Gyorsan összepakoltunk, és folytattuk volna utunkat, de... Az őz... Anya azt mondta keressünk neki egy párt, hogy boldogan élhessenek ebben a kis faházban. Oké. Kerestünk neki egy őz párt. Mivel az őz egy nőstény volt, egy hím őzet kellet keresnünk. Találtunk is egy szép, karcsú, puha bundájú, szelíd, hím őzet. Próbáltuk magunkkal terelni az őzet, de csak anyának sikerült. Elvittük a nőstény őzhöz, aki nem rég sérült volt, és az igazat megvallva, nagyon gyorsan összebarátkoztak. Mi csak mentünk tovább. Ahogy mentünk, és mentünk, találtunk egy barlangot. De a barlangban...


Szólj hozzá:

akt1111
 
2016. 10. 21. 23:44  
kinga99, Ne csak nagybetűből álljon az üzeneted.  [2015.07.26.  12:39]

pavika2 2015. 10. 29. 15:29  
Folyti

palotasadel11 imádó 2015. 07. 28. 10:53  
kinga99: bocsi a késésért, csak mostanában, nagyon sok dolgom van, és nem koncentrálok az írásra. Mivel most leszek gimis, rengeteget kell tanulnom. Remélem megértitek!
De ha minden igaz, holnap fent lesz a következő rész!

Pamacs és Vanília
 
2015. 06. 30. 19:52  
Folytasd... Már várom

kinga99 2015. 06. 24. 20:08  
folyti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat