Újság >> Gyerekszáj

Heaven 1.rész Megosztás: f i

Heaven 1.rész

Éppen az erdőben voltam mikor egy pokoli ijesztő hang jött.
RECCS!
Leesett egy ág a fáról majd a villám odacsapott és elkezdett égni a fa.Menekültem ahogy csak tudtam a zuhogó esőben majd szép,kecsesen átugrottam egy farönköt ami égett de nem lett semmi bajom.Bevágtáztam a városba majd észrevettem hogy a gazdám nincs a hátamon.Visszavágtáztam és ott találtam meg.De márcsak szénné égett holttestet vettem észre.Majd megfordultam és szélsebesen elvágtáztam.Ekkor mégjobban zuhogott az eső mennydörgött és a villám is odacsapott az egyik városi fának majd egy szürke felhőben észrevettem a gazdám képét ahogy mosolyog.Majd az egyik villám eltalált és....Felébredtem.Egy tiszta fehér helyen voltam amin vadlovak vágtáztak egy várost is láttam tele emberekkel ős lovakat és mindent.Megláttam a gazdám.Majd az egyik ló elkezdett beszélni hozzám:
-Üdvözlünk itt a mennyben.Itt azok vannak akik meghaltak vagy pl:ott egy város na az egy kipusztult város volt.Nyugi itt egymást nem tudjuk bántani de egy valaki képes..Akiminket ölt meg a mennydörgés-nézett rá a csődörfiúra aki éppen azzal játszott hogy pusztítson ki egy várost.-Majd ő itt Vihar-nézett rá újjaban a csődörfiúra neki izabellafakó színe volt Mennydörgésnek pedig szürke.-És Villám-Nézett megint rá egy csődörfiúra aki fekete-fehér foltos volt.
Köszi hogy megmutattad az "ölőket".- mosolyogtam rá a kancára majd tovább néztem Villámot.Ő bizony nem nézett rám de hogyan passzolhatna össze egy magas tarka csődör és egy kicsi fakó kanca?Utálok fjord lenni...
Elvágtáztam arra a helyre ahol a gazdámat láttam a mennyben.
-Gazdám-suttogtam neki.
-Lovacskám..Ugye milyen jó itt a mennyben lenni?Figyelj.-majd erősen gondolt valamire de nem tudom hogy mire és a kezébe egy alma volt amit oda is adott.-Szerencse hogy jó ló voltál...-nézett a csillogó barna szemembe.-Máskülömben nem itt hanem a pokolba ébredtél volna ami nem ilyen szép fehér színű hanem vérvörös és fekete.
Elgondolkoztam majd tényleg leesett és az a kanca nem hazudott.
Tényleg a mennybe kerültem?Egyáltalán hova lett a holttestem?
FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK.


Szólj hozzá:

katinka.10 2017. 11. 08. 16:59  
szerintem jó csak egy kicsit szomorújavascript:;

F.Jaugár 2015. 07. 23. 9:49  
Oké

Ublauer 2015. 07. 21. 16:15  
Hát... Nem teljesen értek egyet azzal, hogy ez a Gyerekszájba menjen... Először is: Ne halmozd az írásjeleket. Másodszor: A villám nem odacsap, hanem belecsap. Negyedszer: Szóismétlésre figyelj, írásjelek után szóköz.

browndog71 2015. 07. 20. 15:40  
Szuper.

F.Jaugár 2015. 07. 08. 20:08  
Igen :3

  - megszűnt felhasználó - 2015. 07. 07. 11:04  
Mindig csak lovak!

F.Jaugár 2015. 07. 03. 21:32  
Köszi

Réka83 2015. 07. 03. 19:48  
Nem rossz.


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat