Újság >> Gyerekszáj

Borcsa élete Megosztás: f i

Borcsa élete

Ó, a nyár. Mint ha csak tegnap lett volna, hogy az út közepén feküdtem, és éppen a kezembe kerülő dolgokkal játszottam. Most azonban már cicasuli van, aminek azért örülök, mert így láthattam a többieket, akikkel egész jóban vagyunk. Ma volt az első nap a cicasuliban.
- Kicsim! Elkésel az első napodon! - kiáltott fel anya a szobámba.
- Micsoda?! - ugrottam fel. - Ma van az első nap?
- Ma, kicsim, ma - mondta anya. - Menj, mert kihűl a reggeli kakaód és a pirítósod.
Lerohantam a konyhába, ahol valóban ott gőzölgött a pirítós és a kakaó. Miután elfogyasztottam őket, fogtam az ünneplőcuccom, és felöltöztem. Fogtam az új, piros masnis, zöld táskám, és elindultam a suli felé. Útközben összefutottam barátnőimmel, Hamuval, Cintiával, és Nyafival. Megálltam, és bevártam őket. Miután utolértek, megöleltük egymást, majd nagyban beszélgetve érkeztünk meg a suli felé. A kétemeletes épületbe már özönlöttek az ünneplőben lévő diákok, így mi is bementünk a kék krétával berajzolt hetedik osztályba. Már ott voltak a fiúk: Palkó, Gombóc, Bundás és Nyüzige. Egyébként Nyüzige egész helyes, már harmadik osztály óta bele vagyok zúgva, és ami azt illeti, lehet, hogy mindhiába. Gimiben majd aztán megjön, és azt hiszed, hogy Ő lesz az igazi, aztán, amint kiderül, hogy tévedtél, a szobád egyik sarkában rimánkodsz majd. Na mindegy, a jövőmön majd inkább később agyalok. Most szeretném folytatni az első napomat a suliban:
Egyébként tavaly volt egy Pamacs nevű osztálytársunk, de mi csak Paminak becéztük. Kedves cica volt, az egyik legjobb barátom. Amikor megtudta, hogy a szülei elváltak, és ő az anyukájával elköltözik, próbált védekezni, hogy itt maradjanak, de amint megtudta, hogy az apja a városban marad, már nem érdekelte semmi, így az anyukája eltoloncolhatta valami nagyon messze lévő helyre. Az üzeneteiből - mert SMS és MMS kapcsolatban maradtunk - nagyon jól érzi magát a Cicatengeren, a nagymamájánál, állítólag már szerelmes. És ami azt illeti, meghívott hozzájuk a jövő nyárra!
Tehát, nagyban üdvözöltük egymást, de nekem Pami nagyon hiányzott. Csak az ajtót bámultam, vártam, hogy bejöjjön az ajtón, de nem így történt. Csak a tanárnő jött be üdvözölni a nyolc kis diákját, és sajnálatát fejezte ki, amiért Pami már nem jár velünk egy osztályba. Hát, én is nagyon sajnálom.


Szólj hozzá:

pempőce25 2016. 01. 02. 11:50  
ez nagyon tecett

Abaddon
 
 
2015. 12. 14. 16:06  
ell

  - megszűnt felhasználó - 2015. 11. 07. 15:36  
Nekem tetszett.
De ,mint építőkritikát, szeretném megjegyezni,hogy ha az általad kiválasztott kép is került volna ki az elejére ,akkor is csak a helyszín és a személynevek ,na meg persze az első mondat alapján lehetett kitalálni hogy macskákról van szó.

Phanthom029 2015. 10. 24. 17:27  
Bocsi most remelem berakja

Phanthom029 2015. 10. 24. 12:22  
Szerintem is:http://paw.hu/uploads/news/11/11027/images.jpg

Zafira:3 2015. 08. 28. 19:55  
Nem tudom, hogy mi történt, ennek a képnek kell, hogy legyen a cikk képe:


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat