Újság >> Gyerekszáj

Nyúl Kázmér Megosztás: f i

Nyúl Kázmér

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy nyúl az volt a neve, hogy nyúl Kázmér Ő az erdő nyugis lakója. Egyik reggel mikor fel ébredt ki nézett az ablakon és azt mondta, hogy:- Ma kiránduló idő van.
Így hát fel öltözött és elő vette a kiránduló táskáját és pakolt bele: elemlámpát, egy kis sátrat, és uzsonnát. Aztán megivott egy finom nesquik kakaót. Megfogta a túrabotját és elindult. Ment, mendegélt amikor egy völgyhöz ért és hirtelen dalolászást hallott. És meglátott egy gyönyörű szép nyuszilányt.
És azt mondta:-Kázmér vagyok a hegyről bemutatkozok egyből. A nyuszilány elröhögte magát és és elmondta, hogy nyúl Sztellának hívják. És onnantól együtt fojtatták útjukat. Beesteledett találtak maguknak egy szép tölgyfát, és letelepedtek oda. Nyúl Sztella nem tudott aludni, mert nagyon fázott.
Ezért közelebb ment nyúl Kázmérhoz. Aztán olyan hajnali 4 lehetett amikor furcsa hangokra riadtak fel.
Nagyon féltek aztán egyre hangosabban hallották azt hitték medve úgy hogy futtottak egészen nyúl Sztella házáig. Ott elaludtak és reggeli csak aludtak és aludtak. Reggelire rántották ettek aztán úgy döntöttek kertészkednek egy kicsit.


Szólj hozzá:

Little Pet Shop 2016. 02. 27. 10:26  
Irtó édes!

Zelda 96 2016. 02. 22. 8:05  
Nagyon cuuuki! Viszont ha valaki mond valamit,pl: :-Ma kiránduló idő van. Oda nem kell kettős pont. Így helyes: -Ma kiránduló idő van. De amúgy irtó cuki! Várom a folytatást!


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat