Újság >> „Nyuszim emlékére“

Anya? Hol vagy? Fázom...nagyon...2.rész Megosztás: f i

Anya? Hol vagy? Fázom...nagyon...2.rész

 Szürke. Szürke... Barna! Fekete! Fehér! Tarka! Foltos! Egy színű! Hogy erre mennyi nyúl él! Kék és barna szeműek is! Nahát!
De lehet túl az elejére siettem. Rufusz, az új barátom, körbe vezetett és bemutatott a többieknek.
Hópehely -egy fehér bundájú, hócipős nyúl, egészen Kanadából repült el idáig, hogy bemutassa tudását a budapesti...a a budapesti..szóval budapesti akármiben. Én csak úgy hívom: “ a jó kiállású „ , mivel tényleg egy jó kiállású fiatal ember.
Nala, a tüzes kis véreb -legalább is Rufusz a fekete (számomra isten) így fogalmazott- egy vad, Róka nyúl, kinek különleges szőre, csak úgy világít a napon!
Peeta Mellwrak -vagy ki,- egy színésznyúlról elnevezett csoda! Füle annyira hegyes és hosszú! Soha nem láttam még ilyet! Nala szerint csak korcs,mert az anyja óriás nyúl apja meg törpe, de szerintem akkor is különleges.
És most mind itt állnak előttem, és várják ,hogy elmagyarázzam, ki a csuda is vagyok. Azt már tudják, hogy hogy kerültem ide és miért -jó nekik- de nem hajlandóak elárulni nekem. Szóval most rajtam a sor...
-Khm khm...hu... Anyukám neve 2. ketrec, jobb fölső sarok. F-fehér a bundám é-és piros a szemem. 5 hetes vagyok és most kerültem ide. E-ellnézést megtudja valaki mondani nekem, hogy hogy kerültem ide és, hogy mi történt. Ja és f-fiú vagyok.
Páran egymásra néztek és páran forgolódni kezdtek. Most vettem csak észre, hogy többen állnak körülöttem, mint ahogy azt elképzeltem. Ez annyiból “baj „ ,hogy nem éreztem teljesen nyugottnak a gyomrom a sok talp és fül láttán.
-Nyugodj meg, minden rendben. Elájultál. -állt elém egy szürke és rozsda barna, 4 év körüli férfi.-Megvicceltelek! -mint akit ez annyira feldob, hogy inkább nem is kéri a karácsonyi ajándékát. Most jöttem csak rá, hogy ez az alak ugrált nem rég felém.
-Tudtad, hogy minden 3. nyúl azt hiszi, hogy “Fülesnek „ hívják? -folytatta az idegen- Ez olyan mintha a macskának azt mondod "cic!". -nem igazán értem és még a fejem is fájt, sőt még a mellék szalmát is meg kellene látogatnom.
-Hagyjuk az újonnan jött fehérséget, had pihenjen meg egy kicsit. -visszhangzott Rufusz hangja a tömegben.
-Megtudtam! -kiáltotta egy vékony kis hang. -A neve Barnabas Collins! A magyarok szeretik a nyulaikat filmek után elnevezni. -kacsintott oda Hópehelynek, aki így folytatta: Szóval azért van olyan sok Violetta és Jace, az udvarban!
-Ne feledkezzünk meg az: Angelákról és Tomokról sem -kontrázott rá Nala is, azzal a huncut nevetésével.
-Úgy érzem eltértünk a tárgytól. A neved Barnabas Collins. -fordult oda hozzám Peeta. Végre valaki, akinek még számíto is egy kicsit.
Nagyjából így telt a nap. Senkii nem mondott semmi értelmeset, csak kérdezett, de a választ így se úgy se várta meg. Holnap új nap lesz és az új nap új lehetőségeket jelent-legalább is, anya mindig ezt mondta...mmmm...anya...
~2017.07.01. Anya? Hol vagy? Fázom...nagyon...2.rész~
Szólj hozzá:

pokemon 2018. 02. 08. 19:27  
Miért a "Nyuszim emlékére" kategóriában csinálsz sorozatot?

Vikike555 2017. 07. 12. 11:00  
Mikor lesz folytatás?

Picur15 2017. 07. 04. 11:47  
Vikike555 Az azt jelenti, hogy nem volt neve a nyúlnak, írhattam volna azt is, hogy:183961. vagy 000167. nyúl. Szóval csak tenyésztik azt a fajta nyulat, hogy eltudják adni, ezért nincs különösebb neve. De írhattam volna számot is, ugyan az. Köszi, hogy olvasod, remélem azért tetszik.

Vikike555 2017. 07. 04. 11:30  
Anyukám neve 2. ketrec, jobb fölső sarok. „ Mi? Nem értem ezt a mondatot. Volt benne pár helyesírási hiba, meg kicsit nehéz is volt ezt a sok nevet, meg mindent követni. De jó, folytasd!


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat