Újság >> Történetek / Sorozatok

Az új hely Megosztás: f i

Az új hely

Vajon milyen lesz? Olyan rosz hogy el kell költöznünk. Minden más lesz. Hátra kell hagynom az othonom, sulim,és a barátaimat. Persze meg a kedvenc parkomat ahova mindig kijártunk a haverokkal. Amúgy Karmella vagyok. Legjobb barátnőm Szintia. Nagyon szeret gördeszkázni és biciklizni. Ő ilye sportos lány. Mindig sokat bicikliztünk,több kilómétereket megtettünk. Mindig jókat szórakoztunk,benne voltunk minden ökörségben. De márt csak online tudjuk tartani a kapcsolatot. Talán néha meg tudjuk látogatni egymást. Addigis itt lesz nekem cicó a kiscicám. Pelyhes kis fekete fehér szőrével és kis tappancsával. Persze nekiis fel kellett hagynia kedvenc kukájával ahonnan mindig kukázott. Mindig úgy tett mintha éhezne de  szinte el volt kényeztetve a sok macskafinomsággal és jutalomfalatkáival.
- Karmella! Gyere, indulunk!
Na,indulunk. Csak annyit tudok a helyről hogy Szombathelyen van, meg hogy ott van apa új munkahelye, ott van egy klasz suli ahova majd járnom kell és hogy álítólag nagyon szeretni fogom. De ezt nem hittem el. Pilis számomra mindigis egy nyugott hely volt. Szeretek itt lakni. Nem volt az a nagyon zsúfolt hely.

Megigértem Szintiának hogyha odaértem ráírok Facebookon hogy milyen a hely. Lelkemre kötötte hogy írjak le minden részletet.
-Na, Karmella izgulsz?
-Biztos tetszeni fog megigérem.
-Ööö.....Aha!
Minden áron el akarják hitetni velem hogy tetszeni fog. De nem mondom meg a véleményemet nem veszem el a kedvüket hisz nagyon,alig várják hogy meglássam hogy milyen szép lesz az új házunk meg persze a város. Kicsit azért izgulok. Nagyon nehéz lesz újra beilleszkedni új barátokat szerezni. Meg persze a tanulás. Szombathelyen komolyabb az iskola mint Pilisen. Igaz itt ötös tanuló voltam de Szombathelyen ........ott keményebbek.
Jajj nekem!


Szólj hozzá:

Vikike555 2017. 09. 02. 19:13  
Szerintem nagyon jó lett, csak a helyesírási hibákra figyelj!


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat