Újság >> Történetek / Sorozatok

Egy elrabolt lány naplója Megosztás: f i

Egy elrabolt lány naplója

2015.10.19
Hideg őszies napnak indult a mai. Minden a legnagyobb rendben és megszokásban kezdődött. Bepakoltam a suliba, majd elindultam otthonról. Nem volt messze az iskola, úgy hogy szinte seperc alatt ott termettem. Találkoztam pár barátommal, akik már óvodában is nagyon jó barátaim voltak. Velük elvoltam egész nap, és észre sem vettem hogy már vége is van az utolsó órámnak. Beszéltünk még pár szót, majd elkezdtem én is haza ballagni, mint minden felsős gyerek, aki nem volt napközis. Kissé fújt a szél, összevissza vitte a szőke tincseimet a fuvallat. De hirtelen megcsörrent a telefonom. Felvettem majd boldogan beleszóltam.
- Igen? Itt Váradi Csenge. Kihez van szerencsém? - mosolyodtam el.
- Szia. Azt hittem rossz számot hívok. Csak annyit akartam mondani hogy, megtaláltalak és nagyon figyelj az utcán.
Egy rekedt hangú negyven-negyvenöt év körüli ember hangja szólt a telefonba, majd tette is le. Eléggé megijesztett, reméltem hogy csak egy tréfa volt. Mire felemeltem a fejem, addigra egy fekete, magas maszkos ember termett előttem. A jobb kezében egy elég nagyot ütő bot. A másik keze ökölbe volt szorítva. Lesütöttem a fejem, és arra gondoltam, hogy 16 vagyoj, és lány, aki most eltűnik a világ színéről. Azt is gondoltam ha elfutok akkor azt a botot utánam dobja és elájulok mert nagyon meg fog ütni. De amikor felemeltem a kobakom akkor nem láttam a sötét alakot.
- Na végre! Vége ennek az egésznek - gondoltam magamban, majd felsóhajtottam.
Megemeltem a lábam, majd megtettem volna az első lépésem, de a hátam mögül hallottam egy hangot, és egy igen erős ütést a fejemen, ezért egyből összeestem, később pedig eszméletemet vesztettem.

Köszönöm hogy elolvastad! Ha tetszett írj kommentet, ha valami észrevételed van azt nyugodtan jelezd ugyanúgy kommentben vagy pedig dobj egy levelet nekem. És igen tudom hogy szörnyen rövid lett ezen próbálok majd változtatni.


Szólj hozzá:

Pinghorizon 2018. 01. 29. 16:56  
nyulvilag: Ha a cikk képére gondolsz, azt felesleges neked elküldenie, hiszen egy moderátor vagy adminisztrátor várja azt, hogy be tudjuk állítani.

nyulvilag
 
2018. 01. 27. 2:05  
Kűld el nekem Instán a képet! Profilomnál van az Insta fiókom!

Stormy
 
2017. 11. 09. 8:34  
Eddig sem jelent meg a cikk képe?

Khalifa Jenifer 2017. 11. 05. 7:31  
Hamarosan folytatom remélem még a mai nap folyamán megjelenik a második rész. Ha nem akkor jövőhéten fog megjelenni^^

lili0023 2017. 11. 04. 20:28  
Nagyon tetszett! Lérlek folytasd kiváncsi vagyok  a folytatásár, hogy mi lett vele

  - megszűnt felhasználó - 2017. 11. 03. 15:45  
király de ha kel angoltarka nyuszi akor adok

Vikike555 2017. 11. 01. 12:11  
Szia! A vesszőket használd gyakrabban, más hibát nem nagyon találtam. Nagyon szépen fogalmaztál, kereken leírtad ezt a kis rövidke részt. Nekem nagyon tetszik, várom a folytatást!

Khalifa Jenifer 2017. 10. 25. 16:57  
A szövegemben van egy elírás: vagyoj az vagyok lenne. Bocsi ezért.


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2018 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat