Újság >> Történetek / Sorozatok

Az új hely! 3. rész Megosztás: f i

Az új hely! 3. rész

Eljött a nagy nap. Ma megyek az úly suliba,és mostmár hivatalosan ide járok. Anyunak mondtam hogy nyugodtan menjen dolgozni nem kell elkisérnie,megyek gyalog. Amikort beléptem az iskolaudvarba mindenkiengem nézett míg végigsétálok és bemegyek az ajtón. Mivel nagy iskola volt nagyon könnyen eltévedhettem. De idővel találkoztam az igazgatónővel és elkisért a teremben ahol lesz órám. Leültem leghátra ahol volt még egy hely. Mintha tudták volna hogy jövök és kispéciztek volna nekem egy helyet leghátra. Félfüllel hallottam hogy sugdolóznak rólam. Végül ezt hallottam.... " engem nemérdekel odamegyek hozzá és megkérdezem,, Végül odajött hozzám valaki.
- Szia! Dóri vagyok,és te?
- Szia! Öö..Karmella.
- Karmella,öhm szóval te vagy az új lány?
- Igen!
Egy percig ált és méregetett engem. Picit keztem rosszul lenni hogy miért néz ennyire.
- A kövi óra Biosz lesz, akkort ülsz mellém?
- Miért is ne.
- Oké! Akk maj Bioszon.
El is ment. Kicsit fura lány de végülis kedvesnek tűnt. Összesen tizenkilencen vagyunk. Nyolc lány és tizenegy fiú. Miután elment Dóri figyelmesen végignéztem mindenki. Hát cseppetsem olyanok mint a régi osztájtársaim. Sokkal bolondosan viselkednek. Mármint a fiúk. A lányok meg nagyon röhögcséltek valmin. Én meg csak ültem mig ránk nem csengettek. Ahogy becsengettek abban a pillanatban bent is volta tanár. Nagyon pontos volt. Az én iskolámban mindig legalább öt percet kellet várni míg megérkezik a tanár, hogy elkezdje az órát.
- Na gyerekek pakoljatok elő,vegyétek elő a matek könyvet. Készüljetek mert holnap felelte.
Nagyon örültem amikort meghallottam hogy a második nap !árt felelnem kell az egész közönség elött.
Hamar vége lett az órának. De nagyon hamar el is kezdődött a következő. Ahogy megigérzem Dórinak mellé is ültem. Nem szóltunk csak egyszert egymáshoz,amikort megkérdezte tudom-e tartani a fonalat. Miután vége lett a többi órának bandukoltam hazafelé. Mikort befordultam az utszánkba meghallottam hogy egy macska nyávog valahol. Miután kőrbe néztem megpillantottam egy szűrke macskát akinek be volt szorúlva a lába. Odamentem és kiszabadítottam. Miután megsimiztem úgy elkezdett dorombólni hogy felvettem. Nagyon megsajnáltam. Úgy bújt hozzám. Mivel nem láttam rajta nyakörvet gondoltam hazaviszem. Miután elindultam gondoltam hogy talán jól jöhet Cicónak társaságnak ha nem vagyok ithon. Igy fogtam felkaptam és hazaindultam vele.


Szólj hozzá:

NyuszkóDóri 2017. 11. 18. 12:28  
Dóri.... <3 

lili0023 2017. 11. 15. 15:20  
Köszi! Folytatom!

Vikike555 2017. 11. 14. 20:00  
Köszönjük, nekem nagyon tetszik ez a sorozat, folytasd!

lili0023 2017. 11. 06. 17:43  
És még van benne pár hiba, elnézéseteket kérem! Remélem azért tetszett!

lili0023 2017. 11. 06. 17:37  
Sziasztok a második mondatban az úly helyett új!


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat