Újság >> Gyerekszáj

Az emlék vízesés Megosztás: f i

Az emlék vízesés

Egyszer még a messzi múltban volt ,hogy megszületett az öcsém azon a napon nagyon boldog voltam mert egy három éves kis lány még nem tudja ,hogy mi az ha valakinek kis testvére születik . Eleinte jó volt ,hogy ilyen kicsi és cuki de fordult a kocka mert csak sírt éjjel nappal csak sírt mikor már tudtam volna aludni megint kezdte . Anya már nem tudott rám annyi időt szánni mind régen , amit az oviban rajzolta oda se nézett de azért mondta ,hogy szép . Gondolta majd én is etetem meg ringatom mind anya és akkor majd talán
figyel rám de amikor etetni akartam akkor azt mondta ,hogy még kicsi vagyok ekkor telt be a pohár mérges voltam de telt-múlt az idő már elég idős voltam mikor elköltöztünk egy hatalmas erdő mellé ott volt egy kis vagy inkább egy nagy ház. Minden nap hallottam valahonnan víz csobogást de sosem tudtam ,hogy honnan jön ,de az egyik nap nagyon hangos volt követtem és egy gyönyörű táj terült elém mikor tetem még egy lépést akkor ledermedtem mer elém tárultak a régi emlékek amikor örültem amikor  sírtam vagy nevetem .
De az volt a legjobb eben ,hogy láttam ,hogy hogyan viselkedtem mikor féltékeny voltam az öcsémre és mikor azt hitem ,hogy  csak a Benjamint szereti de azt is láttam mikor anya törődött és szeretett ekkor vissza szaladtam a házhoz és átöleltem anyát és a Benjamint ''ekkor jöttem rá ,hogy egy édes anya szívében rengeteg szeretett van mindenki számára.


Szólj hozzá:

lili0023 2017. 11. 19. 15:18  
Van benne hiba, de szerintem nem rosz.

Nasi10Pocok10 2017. 11. 19. 13:34  
Hát katinka.10 lehet, hogy mást olvastunk, de....
-Sok helyesírási hiba pl: eben? Ilyen szó létezik! Talán ebben! De sorolhatnám még.
-Vessző nem csak a hogy elé kell! Olvass utána!
-Nagyon rövid
-Nagyon gyors, tájleírást nem nagyon találtam
-Cím nem jó
Olvass könyveket! Addig ne folytasd amíg nem tudsz ezen javítani mert ez nem lett jó!

katinka.10 2017. 11. 16. 18:16  
ez szerintem tök jó


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat