Újság >> Gyerekszáj

A szelidíthetettlen szépség Megosztás: f i

A szelidíthetettlen szépség

 Emma megtanult lovagolni ő az óta ezzel foglalkozik erdei túrák vagy versenyek több kupája is van terep verseny és még sok más de volt egy olyan ló amelyet mindegyiknél jobban szerette úgy hívták,hogy Bella vele versenyzett és rajta lovagol . Az egyik túra közepén hangos pata dobogást halódtak egy ménes volt egy vad ménes de közöttük a sok ló közt volt egy gyönyörű fekete mind a szén . Ő volt a legvadabb és a leggyorsabb ő védte a ménest . Ahogy meglátta ,hogy bár vad úgy érezte ,hogy megtudja szelídíteni minden nap odament ,hogy lássa majd egyre közelebb ment hozzá,míg nem már meg is tudta simogatni azért bízott benne a ló mert érezte ,hogy ő jó lelkü és ,hogy sosem  bántaná ráülni nem tudott de boldog volt de az egyik nap mikor arra ment követe egy vadász s mikor nyugodt volt a ló akkor lőtt  egyet az ég be a lovak futásnak eredtek Emmát pedig fellökték és eltörték a karját ezek után hazament hívták az orvost és ő azt mondta ezzel a törött karral egy ideig nem lovagolhat így pár hónapig nem lovagolt és a vadlóhoz se ment csak azon gondolkozott ,hogy mi ijesztette meg a lovakat . Majd rájött egy nagy durranást halót mikor meg gyógyult a keze ismét lovagolt és látogatta a vadlovakat . Míg egy nap elhatározta megüli a vadlovat de már nevet is adott neki Villám mert gyors volt mind a villám . Mikor közeledett felé Villám  meghajolt mind ha azt akarta volna ,hogy üljön rá ráült majd finoman ment vele egy kört majd szép lassan már versenyzett vele majd Villám lett az ő lova .
írta:Katinka.10
Olvasták : akiket érdekelt
majd folytatás is lesz .     


Szólj hozzá:

nontimonti 2017. 11. 20. 18:31  
Számtalan benne a helyesírási hiba, túl kevés a pont, így olyan, mintha az egész egybe lenne. És vesszőt is lehet rakni néha.

Nasi10Pocok10 2017. 11. 19. 13:26  
Hát ez nem lett valami jó. Nagyon gyorsak benne az események. Nem 5 soros mondatokat kell bele írni. Ez olyan mintha az egész 1 mondat lenne. Több helyre rakj pontot mert így nagyon nem jó. Rengeteg helyesírási hiba! Szerintem gyakorolj olvass könyveket. Addig ne folytasd! Ha jobban megy akkor folytasd csak! Én is imádom a lovakat, de attól, hogy imádom nem minden lovas történet jó!

katt.. 2017. 11. 18. 10:54  
Én imádom a lovakat ezért meg kérdezem MIKOR LESZ FOLYTATÁS


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat