Újság >> Gyerekszáj

A szelidíthetettlen szépség 2 rész Megosztás: f i

A szelidíthetettlen szépség 2 rész

Villámmal már sok sok versenyt nyert de ahogy az ember úgy a ló is tud féltékeny lenni .Bella nagyon féltékeny volt Villámra mert Emma már alig foglalkozott vele egyik nap mikor a két lovat bevezették a bokszba akkor Bella megrúgta Villámot és el tört a lába másnap reggel jött az állat orvos ,hogy megvizsgálta majd mikor megvizsgálta és ezt mondta ez a láb súlyosan eltört ezzel nem lehet egy ideig versenyezni .Emma elkeseredett Bella pedig örült végre vele fog foglalkozni de azt még nem tudta ,hogy egy nagyon nehéz verseny re gyakoroltak de Emma elkezdett vele gyakorolni de Bella hamar elfáradt és összeesett Emma úgy érezte, hogy már nincs több esély, hogy ezt a versenyt megnyerje mert pont egy nap múlva lenne a verseny de mikor ment ,hogy ki jelentkezzen akkor mondták ,hogy a versenyt elhalasztják     
ennek Emma nagyon örült mert addig Villám pont megtud gyógyulni és tudnak versenyezni .Bella innentől tudta ,hogy Emma miért Villámmal versenyzik . Mikor eljött a verseny napja és elhangzott az ,hogy RAJT minden ló vágtázni kezdett, és az első aki átszakította a cél vonalat az Villám és Emma volt a díj pedig
1 000 000 forint volt amiből megtudták javítani mindent ami csak elromlott
Írta :Katinka.10
olvasták : akiknek tetszett


Szólj hozzá:

molly20 2018. 02. 26. 15:41  
sziasztok lassan itt a húsvét

  - megszűnt felhasználó - 2018. 01. 10. 18:51  
Nem azért mondom, hogy téged elkeserítselek, de valóban, mindkettőtöknek igaza van, mert tényleg nagyon gyorsan történnek benne a dolgok ahhoz képest, hogy a történetek rövidek,és nem tudom, hogy nontimonti és Nasi10Pocok10 mennyit ért a lovakhoz, de simán megmondják, hogy több lovas könyvet kéne olvasnod, és hogy nem törik el egy ló lába egy másik ugyanolyan súlycsoportú ló rúgása miatt. Meg tényleg, ha egy 500-600 kg-os állatnak eltörik a lába, akkor az maradandó sántasághoz is vezethet, mert egy sérült láb egyszerűen már nem tudja úgy tartani ezt a súlyt.
Bocs, de sajnos ez egy tény!

nontimonti 2017. 11. 19. 21:42  
Rövid és tele van helyesírási hibával. Olvass könyveket vagy más történeteket, mert ez így csapnivaló. És ha lovas történetet írsz, tanuljál egy kicsit a lovakról: ha egy lónak eltörik a lába, az a ló óriási valószínűséggel meghal, de ha mégsem hal meg, és nem is küldik vágóhídra, biztosan nem tud többé normálisan járni. De ha meg is gyógyul, lehetetlen, hogy versenyezzen, ha a gazdája meg mégis olyan okos, hogy az után versenyre küldi, maga a fizikai képtelenség, hogy meg is nyeri. És ha egy lónak eltörik a lába, az nem azért szokott lenni, mert egy másik megrúgja, kivéve ha egy pici pónit megrúg egy óriási hidegvérű.
Ajánlom, hogy javítsd a helyesírásodat, és olvass a lovakról, mert ez így csapnivaló.

Nasi10Pocok10 2017. 11. 19. 13:30  
Hát.. Ez sem sokkal jobb! Vesszőt nem csak a hogy elé kell tenni. Olvass utána mert így nagyon egybe van az egész.Mondatok még mindig nem jók. Ha eltört a lónak a lába akkor nem lehet valaki olyan "okos" (pont az ellenkezője), hogy utána rögtön ráül, és még csodálkozik is, hogy elesik a ló! Nagyon kevés olyan ló van aki minden versenyt megnyer amin elindul! Olvass nyuszitanyás történeteket+könyveket,és h jobb a helyesírásod meg minden akkor folytasd mert ez így nem jó!


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2019 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat