Újság >> Történetek / Sorozatok

Egy elrabolt lány naplója Megosztás: f i

Egy elrabolt lány naplója

2015.10.21.

-Nyugi Kincsem! Már nem fogom levágni a hajad, és elengedlek majd enni, inni is, és olyanok lennénk mint egy család. Te leszel a feleségem, és boldogan élünk majd, még világ a világ - mondta teljesen nyugodt hangon.
- Kérlek engedj el, hiszen engem várnak otthon! Bár úgy is megtalálnak téged hisz régebben is volt már ilyen ügyed! Pár nap múlva a börtönbe fogsz rohadni! - ordítottam. Ami megjegyzem nem volt a legjobb ötlet...
- Na ide figyelj, ha itt nekem vissza szólsz, akkor számolnod kell a következményekkel! - kiabálta, és felpofozott, majd bezárta az ajtót.
Most mit csináljak, hisz levagyok kötözve? Hogy jutok ki innen? Pár óra gondolkodás után, elnyomott az álom. Másnap reggel elég álmosan nyitottam ki kék szemeim. Hirtelen megfájdult a fejem a sok napsütéstől, ami bevilágította a szobát. Mi most akkor hol vagyok? Néhány perc múlva rájöttem, hogy otthon vagyok az én kényelmes ágyamban.
- Jó reggelt Csenge! Gyere ki enni kész a reggeli! - szólt anya.
- Te-te most itt vagy? Hisz engem elraboltak! Egyáltalán, hogy jutottam ki onnan? Elkapták azt a férget? - értetlenkedtem.
- Ohh Csenge... Megint rosszat álmodtál? Nyugi, veled nem történt semmi - nyugtatgatott.
Ránéztem, majd aki mindent megértett, kikelt az ágyból és lement enni. Miután ettem, felöltöztem, és egyszer össze rogytammajd elkezdtem sírni.  Mi történik velem? Mi volt ez az egész? Egy idő múlva, támadt egy elég rossz, de egyben furcsa ötletem. Elmegyek ahoz a házhoz, mert tudom az oda vezető utat. Délután el is megyek. Kutakodtam egy kicsit a táskámba, és találtam benne egy fekete maszkot, ami azé a fazoné volt, aki elrabolt vagy tudom is én már mit tett velem. Eldobtam mikor megláttam. Ez hogy került ide? Hogyan, ha csak álmodtam? Miért velem történik ez? Pont velem...

Remélem tetszett. Tudom, még mindig szörnyen rövid, de sajnálom. Véleményeket ugyan úgy várok


Szólj hozzá:

Khalifa Jenifer 2018. 05. 24. 16:37  
Valaki vélemény?


 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat