Az oldal használatának feltételei:

Az oldal látogatójaként elfogadod az oldal használatának feltételeit.

Adatvédelmi nyilatkozat

A felhasználók adatai:

A Felhasználók adatait az oldal bizalmasan kezeli, saját céljaira azokat felhasználhatja, harmadik félnek nem szolgáltatja ki.
Az adatokból készített statisztikát másokkal is megoszhatja és bármilyen célból fölhasználhatja vagy közzé teheti.
Az adatokat saját adatbázisában és a felhasználó gépén sütikben is tárolhatja.

Google Adsense hírdetések:

A felhasználók böngészőjén harmadik felek cookie-kat helyezhetnek el és olvashatnak le, vagy "web beacon"-t használhatnak információgyűjtésre a weboldalon megjelenő Google Adsense hírdetéseken keresztül.

SMS üzenetek

Az oldal bizalmasan kezeli a felhasználók küldött SMS üzenetei révén megszerzett információkat. (pl: telefonszám) Ezeket a felhasználó érdekében fölhasználhatja.

Jogi nyilatkozat

Virtuális állat, virtuális tulajdon

Az oldal lehetőséget nyűjt a regisztrált felhasználóknak hogy virtuális állatot neveljenek, és virtuális tulajdonuk, vagyonuk legyen. Ezek nem képezik a felhasználók valódi tulajdonát csupán az oldal szolgáltatásai közé tartoznak. Az oldal semmilyen felelősséget nem vállal ezekért. Az oldal nem vállal felelősséget a nevelgetős játék rendszerében bekövetkező hibákért. A felhasználók tudomásul veszik és elfogadják, hogy a játék működéséből fakadóan virtuális állatuk, tulajdonaik és vagyonuk megváltozhatnak vagy megszűnhetnek.

Cikkek, Hírek

Cikkeket, híreket minden regisztrált felhasználó beküldhet. A beküldött cikkek és hírek a felhasználó tulajdonát képezik. A cikkek és hírek tartalmáért az oldal semmilyen felelősséget nem vállal.

Fórum

A fórumra beküldött hozzászólásokat az oldal modárátorai ellenőrzik és saját belátásuk szerint törölhetik.
A fórumra beküldött hozzászólások tartalmáért az oldal semmilyen felelősséget nem vállal.

Játékok, verenyek

Az oldalakon megrendezésre kerülő játékok és versenyek lebonyolításában és a nyeremények kiosztásában bekövetkező problémákért az oldal semmilyen felelősséget nem vállal

SMS szolgáltatások

Az SMS szolgáltatások kialakításakor figyelembe vettük Az Emelt Díjas Szolgáltatások Etikai Kódexét

Az oldal vállalja hogy a felhasználók megkapják az SMS-ekben megrendelt szolgáltatsokat vagy azoknak megfelelő ellenszolgáltatást kölcsönös megegyezés alapján, vagy automatikusan. Az oldal az SMS-ben megrendelt szolgáltatásokra 3 napos garanciát vállal.
Az oldal nem vállal felelősséget az emelt díjas SMS szolgáltatás technikai megvalósításáért felelős szolgltatóknál bekövetkezett hibákért és a felhasználó mobiltelefonjának a szolgáltatást meglehetetlenítő hibás működéséért vagy beállítsaiért sem.

Nyereményjátékok

Az oldalon nem folytatunk szerencsjáték jellegű tevékenységet.
Figyelmet fordítunk arra, hogy az egy rendszerbe tartozó játékoknál az alábbi három feltételből legalább az egyik teljesüljön:

  • Nincs tét, nevezési, vagy tagsági díj
  • Nincs (valóságos) tárgy- vagy pénznyeremény
  • Túlnyomórészt nem a szerencsétől függ, hogy ki nyer

 
  Nyuszitanya  · Copyright © 2011-2020 · Minden jog fenntartva. · Használati feltételek & Jogi és adatvédelmi nyilatkozat